Tijden En Tarieven

Tijden

Geopend van maandag tot en met vrijdag van 

7:30  - 17:30.

Mijn streven is om 4 dagen per week te werken,

maar ook om zo flexibel mogelijk te zijn. 

Afwijkende tijden zijn bespreekbaar

Het dagritme kunt u hier bekijken.

Tarieven

Uurtarief 6,60 per uur (met een jaarlijkse verhoging)
Dit is inclusief lunch, tussendoortjes, drinken en exclusief luiers en doekjes. 

 

Uw kind krijgt bij de lunch vers gebakken bruinbrood aangeboden, als beleg kan er gekozen worden uit: (geiten)kaas, philadelphia, suikervrije jam, suikervrije pindakaas en soms maken wij eigen groente/fruit spreads. Uw kind kan kiezen uit water, thee, suikervrije diksap of biologische (karne) melk als drinken. Ontbijt is ook mogelijk in overleg en afhankelijk van de tijd dat uw kind gebracht wordt. Ik bied geen vleeswaren aan, dit komt omdat wij als gezin veelal vegetarisch eten. Af en toe vind ik het leuk om samen met de kinderen gezonde havermout pannenkoeken te bakken, een bananenbrood te bakken of een gebonden of gepureerde groentesoep te maken voor de lunch. Als tussendoortje krijgen de kinderen komkommers, tomaten, wortels, rijst of mais wafels, soepstengels en soms een haverkoekje aangeboden. Allergieën en/of bepaalde dieetwensen behoren altijd doorgegeven en besproken te worden, hier wordt dan uiteraard rekening mee gehouden en op afgestemd.

 

U dient er rekening mee te houden dat er naast mijn uurtarief bureaukosten worden gerekend door het gastouderbureau. De bureaukosten samen met mijn uurtarief kunt u opgeven bij de belastingdienst voor de aanvraag van kinderopvangtoeslag. 

 

Wanneer uw kind ziek is en niet naar de opvang komt, wordt wel het gewone uurtarief in rekening gebracht. Wanneer de opvang wordt afgezegd door ziekte binnen mijn eigen gezin, worden er geen opvang kosten in rekening gebracht, tenzij anders besproken is. 

 

Vrije dagen en vakanties moeten twee maanden van tevoren worden doorgegeven. Bij niet tijdig doorgeven van vrije dagen en vakantiedagen worden de volledige opvang kosten in rekening gebracht. Ik probeer mijn eigen vakantie-en vrije dagen altijd zoveel als mogelijk is in overeenstemming met de ouders te bepalen. Mijn vrije dagen en vakanties worden ook minstens twee maanden van te voren doorgegeven. 

 

Afspraken en regels worden uitgebreid besproken tijdens een koppelingsgesprek, waarbij ouder(s), gastouder en de bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau om de tafel gaan om alle punten van het contract door te nemen en te noteren. Alle afspraken en regels worden opgenomen in het contract welke door alle betrokken partijen ondertekend dient te worden.