Stagiaire Hanne

Beste ouders/ verzorgers,

Mijn naam is Hanne Schellenberg. Ik ben 27 jaar en doe met veel plezier de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker aan het NTI. De komende maanden kom ik stage lopen bij Cher’s Kids en ik kijk er erg naar uit de kinderen te leren kennen en nieuwe ervaringen op te doen. Na deze stage ben ik klaar met de opleiding en kan ik alles wat ik geleerd heb in de praktijk gaan brengen.
Ik ben een creatief persoon en geniet er enorm van om samen met de kinderen dingen te maken en zo spelenderwijs de ontwikkeling te stimuleren. Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich veilig en gezien voelen. Ik zal er dan ook alles aan doen om ze dit te bieden. Ik ben een rustig persoon, maar ben niet bang om lekker gek te doen en met de kinderen mee te spelen.
Ik hoop tijdens deze stage veel te leren over het vak van gastouder en mijn ervaring in het werken bij een kinderdagverblijf te gebruiken om de kinderen een fijne tijd te geven en ze te ondersteunen in hun ontwikkeling.
Tijdens deze stage zal ik veel bezig zijn met het uitvoeren van opdrachten. Deze bestaan onder andere uit het bedenken en uitvoeren van activiteiten en dagprogramma’s. Mochten jullie vragen hebben over de opdrachten of iets anders dan hoor ik het graag!
Groetjes,
Hanne